Green Cell GC PowerBoost Car Jump Starter / Powerbank / Автомобільний стартер з функцією зарядного пристрою 16000mAh 2000A

Green Cell
Товар в наявності
Доставка до 24 годин.
Гарантія задоволення - Політика повернення 30 днів
  • GC PowerBoost - це незвичайний пристрій, який поєднує в собі функції аварійного автомобільного стартера, павербанка і зарядного пристрою для 12В акумуляторів. Це справжній «power to go», щоб розряджений акумулятор ніколи не став для вас несподіванкою!
  • Високий піковий струм 2000А дозволить швидко запустити навіть потужні 8-літрові бензинові або 6-літрові дизельні двигуни. З ємністю 16 000 мАг ви можете завести до 30 автомобілів або зарядити 1x MacBook Air, 4x iPhone 13
  • Три порти швидкої зарядки (USB-C 60 Вт, 2xUSB-A 18 Вт) сумарною потужністю 80 Вт дозволять вам одночасно заряджати ноутбук, планшет і смартфон. Порт USB-C Power Delivery також слугуватиме для надшвидкої зарядки PowerBoost - до 100% за 80 хвилин!
  • OLED робить керування пристроєм надзвичайно простим і зрозумілим завдяки інструкціям та повідомленням, що відображаються на ньому. Крім того, GC PowerBoost має вбудований ліхтар з 4 режимами освітлення і захищений від пилу та бризок за стандартом IP64.
599,95 zł

Кількість:

дзвоніть і замовляйте
+380 322 470 108
Код товару: CJSGC01
 

car jump starter

Ваша
"Power to go"!

Поїздка на роботу або зимова поїздка в гори? GC PowerBoost врятує не одну ситуацію, коли ваш акумулятор розрядиться. Він швидко заведе ваш автомобіль, де б ви не були - без очікування та допомоги.

8.0L

БЕНЗИН

6.0L

ДИЗЕЛЬ

Піковий струм 2000A дозволить запустити практично будь-який транспортний засіб, від маленьких легкових автомобілів до позашляховиків і навіть човнів. І це до 30 разів на одному заряді!

GC PowerBoost - це багатофункціональний пристрій, який також можна використовувати як павербанк зі швидкою зарядкою, ліхтарик і навіть зарядний пристрій, якщо потрібно.

nowa bateria

Керування просте, як ніколи

Управління GC PowerBoost надзвичайно інтуїтивно зрозуміле завдяки OLED-дисплею, а час, необхідний для запуску автомобіля, займає всього кілька десятків секунд!

1. Підключіть затискачі до акумулятора

2. Виберіть відповідний режим

3. Заведіть автомобіль і вирушайте в дорогу!

pełna kompatybilność

Енергія для дії

A У перервах між порятунком автомобіля та акумулятора ви зможете зарядити свій ноутбук, планшет, смартфон та багато інших пристроїв. І до 3 пристроїв одночасно потужністю до 80 Вт!

/ 4x iPhone 13

/ 1x Macbook Air M1

/ 3x Samsung Galaxy S21

/ 10x Go Pro 10

/ 2.5x Mavic Mini 2

/ 3x Nintendo Switch

recykling baterii

Підготовлені до будь-яких умов

Запуск автомобіля або заряджання акумулятора найчастіше відбувається за несприятливих погодних умов.
Саме тому GC PowerBoost не лише надзвичайно міцний, але й забезпечує безперебійну роботу при температурі до -20°C, а також захищений від пилу та бризок (IP64).

recykling baterii

Потужний ліхтар

Автомобіль не заводиться, а під капотом нічого не видно? Скористайтеся перевагами вбудованого світлодіодного ліхтаря з регульованим світловим потоком до 500 люмен. У складних ситуаціях ви завжди можете скористатися режимом SOS, поки чекаєте на допомогу.

recykling baterii

Підсилювач і випрямляч в одному

GC PowerBoost оснащений функцією зарядного пристрою, що дозволяє заряджати 12-вольтові акумулятори при струмі 3,2 А у двох режимах - за рахунок енергії, що зберігається в елементах (автономний режим) або при підключенні до розетки за допомогою USB-зарядного пристрою потужністю 60 Вт (онлайн режим). OLED-дисплей покаже вам, чи зарядка ще триває, чи щойно закінчилася, чи батарея несправна.

Сумісні технології:

SLA | AGM VRLA | Gel | Wet | MF | EFB

recykling baterii

Швидко заряджайте свої пристрої

USB-C 60W Power Delivery (IN/OUT) - Двонаправлений порт USB-C Power Delivery потужністю 60 Вт є потужним джерелом живлення для всіх новітніх ультрабуків з портом USB-C, включаючи Apple Macbook Pro. Цей порт також відповідає за надзвичайно швидке заряджання самого павербанку - від 0% до першого заряду за 10 хвилин або до 100% всього за 80 хвилин..

2x USB-A 18W UltraCharge - Порти USB-A UltraCharge потужністю 18 Вт в основному використовуються для швидкої зарядки новітніх смартфонів, таких як iPhone 13 / Samsung S21 Ultra, завдяки вражаючій сумісності з іншими технологіями, включаючи Quick Charge 3.0, Samsung AFC або Apple 2.4A.

recykling baterii

Продуманий дизайн, сучасні засоби захисту

GC PowerBoost оснащений низкою функцій безпеки та сучасних рішень, які роблять його надійним і повністю безпечним пристроєм. Найважливішими з них є захист від іскроутворення та від зворотного підключення затискачів.

/ Захист від короткого замикання

/ Захист від перезаряду та глибокого розряду

/ Захист від зворотного заряду

/ Контроль температури

/ Низький саморозряд

zabezpieczenia baterii

Енергійний дизайн

GC PowerBoost - це добре продуманий пристрій, створений з нуля відділом RnD та промислового дизайну Green Cell. Його функціональність забезпечить вам незалежність та енергію для дій, а оригінальна форма дозволить вам насолоджуватися продуктом, який виділяється на ринку.

recykling baterii

У комплекті є
все необхідне

/ PowerBoost 16000mAh

/ Затискачі роз'єму EC5

/ USB-C - кабель USB-C 60 Вт 120 см

/ Захисний чохол

/ Інструкція з експлуатації

recykling baterii
Сумісний з наступними моделями акумуляторів
    Сумісний з наступними пристроями
    arrow-up
      Технічні дані
      Виробник:
      Green Cell
      Ємність акумулятора:
      16000 mAh
      Тип елемента живлення:
      Литий-полимерные (Li-poly)
      Виробник акумуляторних елементів:
      Green Cell
      вхід:
      USB-C PowerDelivery: 5V-3A/ 9V-3A / 12V-3A / 15V-3A / 20V-3A (Max 60W)
      Захист від перегріву:
      Так
      Захист від глибокого розряду:
      Так
      Захист від перезаряду:
      Так
      Колір:
      Чорний
      Розміри:
      187x121x47mm
      вага:
      750g
      світлодіодний ліхтарик:
      Так
      Робоча температура:
      von -20°C bis 50°C
      Температура зберігання:
      von -20°C bis 50°C
      політика повернення коштів:
      30 днів
      Час завантаження:
      1h 10min
      У комплекті:
      GC PowerBoost, затискачі з роз'ємом EC5, кабель USB-C - USB-C 120 см, міцний футляр і посібник користувача
      Вихідна потужність:
      80W
      порт:
      1xUSB-C, 2xUSB-A
      Максимальний струм:
      2000A
      Рівень безпеки:
      IP64
      Температура зарядки:
      0°C - 45°C
      Гарантія:
      12 місяців
      Стан товару:
      Новий
      Код продукту:
      CJSGC01
      Відгуки та запитання клієнтів
      Висловіть свою думку
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Цей продукт ще не має думки. Оцініть це першим.

      Щоб додати коментар, ви повинні авторизуватися та мати придбаний товар.

      Середня оцінка
      Висловіть свою думку
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Цей продукт ще не має думки. Оцініть це першим.

      Щоб додати коментар, ви повинні авторизуватися та мати придбаний товар.

      ×
      comments icons

      Дякуємо, що додали свою думку, незабаром вона буде доступна на картці товару.

      закрити
      Питання що часто задаються
      Чи можна збільшити ємність акумулятора (мАг)?
      Подивіться
      Можливе використання батарей більшої ємності. Ємність батареї виражається в милях ампер-годин (мА·год). Чим вище значення ємності, наприклад 3000 мА·год, тим довший час роботи можна досягти на одному заряді батареї, що підвищує нашу мобільність і ефективність.
      Як вибрати Power Bank?
      Подивіться
      1. Ємність батареї телефону Найголовніше, що нам потрібно перевірити, — це ємність батареї наших телефонів, і вона може коливатися від трохи більше 1000 мАг до навіть 4000 мАг. Зверніть увагу, що під час заряджання відбувається неминуча втрата енергії, що може знизити фактичну продуктивність павербанка до 75%. Це цілком природне явище, і його необхідно враховувати.
      2. Power bank для смартфона - які параметри варто враховувати? Якщо у вас є телефон, який підтримує швидку зарядку, варто вибрати адаптер живлення, який підтримує зарядку 2,1 A або QC 3.0, що дає змогу заряджати вдвічі швидше, ніж інші моделі. Однак зауважте, що якщо телефон несумісний із ним, опція швидкої зарядки не принесе нам користі.
      Що таке Ultra Charge?
      Подивіться
      Швидка зарядка Ultra Charge заснована на трьох профілях зарядки - 5/9/9/12V. Залежно від того, який пристрій ви підключите, ви можете бути впевнені, що вибрано правильну напругу заряджання та максимально високу інтенсивність. Технологія гарантує безпечну та швидку зарядку незалежно від підключеного пристрою. За допомогою Ultra Charge ми можемо зарядити більшість смартфонів від 0 до 100% за 1-1,5 години.
      Чи підключений кабель до павербанку?
      Подивіться
      Кожен адаптер живлення постачається з кабелем USB-Micro-USB або USB-C (див. специфікації), який можна використовувати для заряджання адаптера живлення. Якщо телефон має відповідну розетку, його також можна заряджати через цей кабель.

      Video