Green Cell ® UPS / USV 600VA 360W Джерело безперебійного живлення із захистом від перенапруги 230V

Green Cell
Товар в наявності
Доставка до 24 годин.
Гарантія задоволення - Політика повернення 30 днів
  • Green Cell забезпечує повний захист для всіх підключених пристроїв у разі збою живлення або піків напруги. Аварійне джерело живлення дозволяє зберегти наслідки нашої роботи та безпечно вимкнути пристрій.
  • ДБЖ загальною потужністю 360 Вт і видимою потужністю 600 ВА оснащений Green Cell AGM, які забезпечують стабільні та безпечні параметри для ваших пристроїв.
  • Завдяки новітнім технологіям ми досягли максимально короткого часу для перемикання Green Cell в режим батареї 2-6 мілісекунд і часу резервного копіювання до 20 хвилин залежно від навантаження.
  • Просте у використанні програмне забезпечення пропонує широкі можливості керування ДБЖ з вашого комп’ютера. Надсилайте сповіщення, програмуйте час роботи в надзвичайних ситуаціях, аналізуйте графіки в реальному часі тощо.
229,95 zł

Кількість:

дзвоніть і замовляйте
+380 322 470 108
Код товару: UPS01LCD
Download icon Download icon

Завантажте програму UPS

 
Сумісний з наступними моделями акумуляторів
    Сумісний з наступними пристроями
    arrow-up
      Технічні дані
      Виробник:
      Green Cell
      Барабани:
      1 x 12V/7Ah
      Потужність:
      360W
      Напруга:
      230V
      Розміри:
      298x101x142mm
      вага:
      4.25kg
      Тип:
      Tower
      Вхідна напруга:
      220/230/240 V
      Вхідна частота:
      50/60 Hz
      Вихідна напруга:
      230V AC
      Вихідна частота:
      50 Гц або 60 Гц (автоматичне визначення)
      час реакції:
      2-6 ms
      Форма вихідної напруги:
      Модифікована синусоїда
      політика повернення коштів:
      30 днів
      Час завантаження:
      4-6h
      спілкування:
      USB
      Розетки:
      2x Schuko
      Уявна потужність:
      600VA-999VA
      Топологія:
      Line-Interactive AVR
      Захист:
      тепловий захист, захист від перенапруги та короткого замикання
      Захист від перенапруги:
      RJ11
      Гарантія:
      24 місяці (12 місяців для акумуляторних батарей)
      Стан товару:
      Новий
      Код продукту:
      UPS01LCD
      Відгуки та запитання клієнтів
      Висловіть свою думку
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Цей продукт ще не має думки. Оцініть це першим.

      Щоб додати коментар, ви повинні авторизуватися та мати придбаний товар.

      Середня оцінка
      Висловіть свою думку
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Цей продукт ще не має думки. Оцініть це першим.

      Щоб додати коментар, ви повинні авторизуватися та мати придбаний товар.

      ×
      comments icons

      Дякуємо, що додали свою думку, незабаром вона буде доступна на картці товару.

      закрити
      Питання що часто задаються
      Який акумулятор для іграшкової машинки?
      Подивіться
      Гелеві акумулятори AGM найчастіше використовуються в іграшкових автомобілях. Більшість із них мають розміри 151 x 65 x 95 мм і напругу 12 В. У нашому асортименті ви знайдете багато батарей Green Cell AGM VRLA, які відповідають цим критеріям. Тому ви легко знайдете потрібні гаджети, які зможуть продовжити час гри вашої дитини!
      Що таке AGM акумулятор?
      Подивіться
      Наші акумулятори AGM VRLA. Що це означає? Електроліт інкапсульований у скловолоконних сепараторах і не гелеподібний.
      Який акумулятор для мобільного будинку?
      Подивіться
      Батареї для мобільного будинку повинні мати високу ємність. У нашій пропозиції ви знайдете акумулятори AGM ємністю до 200Ah, які забезпечують безперебійну роботу навіть у найважчих умовах.
      Як вибрати акумулятор LiFePO4 і як ним правильно користуватися?
      Подивіться
      Батареї LiFePO4 - це пристрої, які дуже підходять як батареї для човнів, яхт або фотоелектричних систем.
      Що потрібно знати, вибираючи правильний акумулятор:
      - Акумулятор LiFePO4 має напругу 12,8 В,
      - Його не слід з'єднувати послідовно або паралельно з іншими батареями через вбудовану BMS (система керування батареями)
      Найдовшого терміну служби батареї LiFePO4 можна досягти, забезпечивши її роботу при прийнятній для неї температурі від -10 до +45 градусів за Цельсієм.
      Акумулятор для яхти, вітрильника або катера - як вибрати?
      Подивіться
      Батареї LiFePO4 - це пристрої, які дуже підходять як батареї для човнів, яхт або фотоелектричних систем.
      Що потрібно знати, вибираючи правильний акумулятор:
      - Акумулятор LiFePO4 має напругу 12,8 В,
      - Його не слід з’єднувати послідовно або паралельно з іншими батареями через вбудовану систему керування батареями (BMS).
      Найдовшого терміну служби батареї LiFePO4 можна досягти, забезпечивши її роботу при відповідній температурі.
      Яка різниця між AGM і LiFePO4 акумуляторами?
      Подивіться
      Основна відмінність між батареєю AGM і LiFePO4 полягає в тому, що AGM - це група гелевих батарей і батарей з технологією AGM (Absorbent Glass Mat), яка називається VRLA (Valve Regulated Lead). Порівняно з традиційними батареями, AGM мають до чотирьох разів тривалість життя та кількість циклів. Це пов'язано з використанням вищезгаданого скловолокна у виробництві цих виробів. Літій-залізо-фосфатні (також LiFePO4) акумулятори. Його структура складається з чотирьох послідовно з’єднаних клітин. Кожна комірка працює при напрузі 3,2 В, що забезпечує загальну напругу 12,8 В. Одним з найважливіших елементів цього типу батареї є електронна система управління (BMS).
      Чи можна збільшити ємність акумулятора (Ah)?
      Подивіться
      Цілком можливо використовувати акумулятори з більшою ємністю. Ємність батареї вказана в ампер-годинах (Ah). Чим вище значення ємності, напр. B. 80 Ач, чим довше ви можете працювати з одним зарядом акумулятора, що підвищує вашу мобільність і незалежність.
      Який акумулятор вибрати для мого понтона?
      Подивіться
      Вибираючи правильний акумулятор для свого понтона, слід звернути увагу на розміри і вагу. Понтон, як правило, набагато легший за звичайний човен, тому занадто важкий акумулятор може значно сповільнити роботу. Рішення полягає в тому, щоб вибрати батарею LIFEPO4, яка завдяки своєму інноваційному дизайну значно легша за звичайні гелеві батареї, і тому її ще легше транспортувати. Довговічність і надійність LIFEPO4 роблять їх ідеальними акумуляторами для понтонів і багатьох інших транспортних засобів, а не тільки для водних транспортних засобів.
      Який акумулятор для мого кемпера?
      Подивіться
      Літій-залізо-фосфатні батареї (також відомі як LiFePO4) характеризуються високою щільністю енергії та низьким саморозрядом і тому дуже популярні серед власників автофургонів. Їх переваги: низька швидкість розряду, висока ємність, відсутність ефекту пам'яті, тривалий термін служби і здатність працювати при екстремальних температурах (від -10 до +45 градусів Цельсія).
      Який ДБЖ вибрати для комп'ютера?
      Подивіться
      Одним з найважливіших моментів, який необхідно враховувати при виборі ДБЖ, є оцінка потужності підключеного обладнання. У більшості випадків настільні комп’ютери споживають від 100 до 150 Вт, а ігрові пристрої – від 250 до 350 Вт. Ця інформація може допомогти вам визначити, який ДБЖ підходить саме вам. На щастя, у нашому магазині ви знайдете UPS Green Cell, який ідеально підходить для нормальної роботи вашого комп’ютера. Якщо вам цікаво, як довго вибране обладнання забезпечить роботу вашого пристрою, скористайтеся калькулятором на нашому сайті! Все, що вам потрібно зробити, це вибрати будь-який ДБЖ, поставити галочку навпроти «Вибрати ДБЖ», ввести потужність пристроїв і готово – ви вже знаєте, чого чекати від наших пристроїв!
      Який ДБЖ вибрати для плити?
      Подивіться
      Вибрати інвертор для газової або електричної плити може бути проблематично. Однак варто пам’ятати кілька простих правил. По-перше, пам’ятайте, що під час вибору ДБЖ потрібно вибирати одиниці чистої синусоїдальної хвилі. Слід також переконатися, що джерело безперебійного живлення має достатню потужність - у цьому випадку слід вибрати пристрій з номінальною потужністю понад 500 Вт. Ми пропонуємо кілька ДБЖ Green Cell, які відповідають зазначеним вище критеріям. Ми гарантуємо, що у нас ви знайдете потрібний ДБЖ!
      Який ДБЖ вибрати для сервера?
      Подивіться
      Комп’ютерні сервери є пристроями з високим споживанням енергії, тому для них потрібні належним чином підібрані ДБЖ. Найкращим рішенням для серверних кімнат є використання ДБЖ Green Cell для серверних шаф. Вони мають значно більшу потужність, ніж звичайні ДБЖ, і тому ідеально підходять для резервного живлення комп’ютерних серверів.
      Який ДБЖ вибрати для системи відеоспостереження?
      Подивіться
      Якщо ви плануєте придбати ДБЖ для системи відеоспостереження, особливу увагу варто звернути на блоки живлення потужністю понад 100 Вт. Таким чином ви забезпечуєте ефективну підтримку вашої системи відеоспостереження. Однак варто пам'ятати, що пристрої не однакові і залежно від використовуваних камер їх споживання електроенергії може істотно відрізнятися. Тому перед покупкою ДБЖ необхідно оцінити приблизну споживану потужність. Якщо ви це зробите, ви виконаєте більшу частину роботи. Єдине, що залишилося зробити, це перевірити, як довго даний блок живлення може підтримувати ваш пристрій. І це зовсім не складно - просто виберіть пристрій з нашої пропозиції, виберіть поле «Виберіть ДБЖ». Введіть енергоспоживання підключених пристроїв, і ви вже дізнаєтесь, як довго наш ДБЖ забезпечить роботу вашої системи спостереження!
      Як працює система ДБЖ?
      Подивіться
      ДБЖ виконують функцію аварійного джерела живлення - при різних несправностях і відключеннях електроенергії вони здатні збільшити час роботи підключених до них пристроїв. Це дозволяє безпечно вимкнути чутливі пристрої або зберегти результати попередньої роботи.
      Як довго працює система ДБЖ?
      Подивіться
      Тривалість роботи ДБЖ залежить від кількох факторів. Найголовніше – підібрати ДБЖ потрібної потужності та оцінити енергоспоживання підключеного обладнання, але для визначення часу роботи не потрібна складна формула – на нашому сайті ви знайдете калькулятор, який розраховує тривалість обраного ДБЖ в залежності від підключених пристроїв. Не впевнені в продуктивності свого комп’ютера? Не хвилюйтеся, цей калькулятор містить вкладку, яка показує енергоспоживання найпопулярніших пристроїв.